GPS POI Home POI FilesPOI ToolsGPS ReviewsPOI MapsGPS ForumSupport
GPS Data Team
ContactFAQSite map

Home > Forums > iGO > Igo 8.3.2.7 Nav n go device problems with loading Europe map

Post new GPS POI data or GPS devices related topic in iGO forum   Reply to topic Igo 8.3.2.7 Nav n go device problems with loading Europe map
 



captgogo

Guest






Post Igo 8.3.2.7 Nav n go device problems with loading Europe map Posted: 02/16/2014 01:44am    
Reply with quote

hI all
i have been using my Nav N Go device with Igo 8 for Aust and US MAPS FOR 2 YEARS NOW WITH OUT ANY PROBLEMS.
I recently loaded the Europe Maps and i get the following warning "the application failed to start last time" Do you want to reset to factory default....
I have both reset and not reset etc. When I load my Aust maps it works.
The European maps came from the same igo disc as the aust 7 us which worked ok.
Please help?
George





Hawke

Guest






Post igo8 satnav navigation app not working Posted: 10/11/2014 10:27am    
Reply with quote

I have exactly this same problem: https://www.gps-data-team.com/pda-gps-navigation/topic/8217.html
My GPS worked fine until recently, then it came up with the same message as you. The other apps on the device appear OK, just the navigation that isn't responding Sad I'm getting lost in the maze trying to find how to reinstall the navigation Sad





nomaswatios

GPS: Motorola







Post Re: Igo 8.3.2.7 Nav n go device problems with loading Europe Posted: 10/09/2015 09:13am    
Reply with quote

Try to load map one by one, it is possible that some map file is failing.
View user's profile




Display posts from previous:   
Post new GPS POI data or GPS devices related topic in iGO forum Reply to topic Igo 8.3.2.7 Nav n go device problems with loading Europe map
Home GPS Forum iGO Discussion

Page 1 of 1

Comment

 




Jump to:  

 






Permalink: Igo 8.3.2.7 Nav n go device problems with loading Europe map in iGO forum